POP-UP om iværksætteri !

13173873_1748120378744584_3552937200346975914_n

Et af mine bedste råd til nye iværksættere er:
LYT TIL DIN INTUITION & DEL DINE IDEER! 

Igennem mine år som iværksætter, har jeg lært at bruge min intuition på en konstruktiv måde. Det betyder at jeg har min integritet med mig i min virksomhed, uanset om jeg skal sælge mine kompetencer eller mit produkt.
Intuitionen eller mavefornemmelsen, kan fortælle dig mere end du aner – hvis blot du tager dig tid til at lytte til den.

Da jeg for 1 år siden deltog i et Start Up forløb af Sermersooq Business Council, var det med min virksomhed byNivíka. På det tidspunkt have jeg en fornemmelse af, at det ikke var inde for det felt at jeg skulle slå mine folder. Det var frustrerende, for jeg kunne mærke at jeg skulle noget andet – men vidste ikke hvad!
Efter et fantastisk forløb med blandt andre Nuuk Couture ApS, samt en god portion tålmodighed og hårdt arbejde, står jeg i dag med en forretning i vækst: Greenlandic Foodlover!
I lang tid så jeg det lidt som en tilfældighed – men hey! jeg tror ikke der er noget der er tilfældigt! Jeg har lært at tingene kommer til mig når de skal – så længe jeg knokler og er seriøs med det jeg laver.
Hvis du vil leve af din passion – så kan jeg kun sige: SPRING UD I DET – lyt til din intuition, del dine ideer med andre – og se hvordan du vokser dag for dag! 
Kom forbi NUUK Center d. 19. maj – kl. 14-17 og spørg løs og lad os inspirere hinanden!  

Skriv et svar