Chiagrød med bananis

Denne morgenmad eller snack er simpelthen for lækker. Den består af flere dele, men har du lavet dit forarbejde, så tager det under 5 minutter at smække den sammen. Det er det hele værd – I promise!

13244765_1752231065000182_5996132498707551367_n

Dag 1: Lav mandelmælken

Læg 200 g mandler og 1 tørret daddel i en flaske, og hæld vand på. Lad det stå på køl i 1-2 dage.


Dag 2: Lav mandelmælken færdig, gør chiagrøden klar og lav frugtgrød

Hæld vandet fra mandlerne fra i en si, og hæld mandler og dadlen i en blender. Fyld flasken op med rent koldt vand, og hæld det med i blenderen. Giv mandler, dadlen og vand en ordentlig tur! Si mandelmælken fra og hæld det på et skoldet glas. Tilsæt godt med vanilie og ryst flasken. Lad den stå på køl – også god i kaffen eller på din müsli. Se også fremgangsmåden på mandelmælk her.. 

Tag 2 spsk chiafrø og hæld dem i et mellemstort syltetøjsglas. Fyld på med din mandelmælk, og stil på køl. Rør i det en gang imellem, så det ikke klumper.

1 pose frosne bær (hindbær, granatæblekerner, sortebær, blåbær etc) og vanilie koges til det er som en frugtgrød. Stil det på køl i et skoldet glas.

Tjek også at du har lagt en banan på frost!


Dag 3: Saml din lækre chia/banan morgenmad

SÅ nu er det tid til at smage !

Lav en is af 1 frossen banan, et par skefulde af din egen frugtgrød, 2 skefuld vanilie-proteinpulver (kan udelades) og lidt mandelmælk. Blend det så det får konsistens som is.

Fyld et glas eller en skål med din chiagrød, dernæst din bananis og top det med cacaonibs, frysetørret bær eller ristede nødder.


Det er så skøn en blanding – og når først du har lavet din mandelmælk, chiagrød og frugtgrød, så er der til flere dages lækkerhed!

GOD APPETIT!

 

 

 

Skriv et svar