Lancering af nyt opskriftshæfte – i samarbejde med Brugseni

HURRA ! Det her har jeg glædet mig længe til: Lanceringen af mit nye opskriftshæfte, udgivet i samarbejde med Brugseni!

Det er med stolthed, glæde, ydmyghed og en smule ærefrygt at jeg sender dette opskriftshæfte ud i den store Verden! Med respekt for den grønlandske madkultur, råvarerne og ikke mindst traditioner – har mit fokus med dette projekt været, at inspirere til moderne hverdagsmad, med udgangspunkt i de grønlandske råvarer.

Det er blevet et meget personligt projekt for mig, tag godt imod det.. 
Skærmbillede 2016-05-24 kl. 12.07.05

Fra i dag kan du downloade opskriftshæftet, som jeg har lavet i samarbejde med Brugseni. Du finder det lige her www.brugseni.gl Hæftet kan også hentes i fysisk form i din Brugseni butik fra næste uge.

Jeg håber at du vil lade dig inspirere og eksperimentere med de grønlandske råvarer, og gøre dem til en endnu større del af din hverdagsmad.

Kom forbi Brugseni i Nuuk d. 3. juni kl. 15-18.
Her vil jeg dele ud af smagsprøver fra hæftet !
Se mere om lanceringen her..
brugseni-nyt-opskriftshaefte-uge22

Skriv et svar