Mamartuuuuuut Festival 2016 – Nuuk

 

 

Jeg er igang med et projekt, som jeg bare MÅ fortælle jer om!

Det sidste lange stykke tid har jeg haft den store glæde, at arbejde på Mamartut Festival, som er en madfestival for børn, med fokus på sundhed og madglæde.

Departementet for Sundhed er initiativtagere, og sammen med virksomheder, institutioner og foreninger – er projektet blevet en realitet.

Dette er et drømmeprojekt for mig at arbejde på, og passer perfekt ind i Greenlandic Foodlover-ånden. Det har været et fantastisk forløb, med stor opbakning fra lokalsamfundet. Alle jeg har mødt på min vej, har været engagerede og initiativrige i forhold til dettte projekt. Kun derfor er det blevet en festival med et indhold udover det sædvanlige! Glæd jer til at se det flotte program.

”Der er lagt op til en spændende festival for børn, som tager udgangspunkt i madglæde og sundhed. Det allervigtigste kostråd er at spise varieret. Derfor vil vi gerne skærpe børns nysgerrighed i forhold til mad og sundhed. Vi vil give dem lysten og modet til smage mange forskellige madvarer”, siger Naalakkersuisoq for Sundhed, Doris Jakobsen i pressemeddelelsen

Du kan læse mere om arrangementet på Mamartut Festival’s facebookside eller på www.peqqik.gl.

Kom og bliv klogere på den mad du spiser, få nye smagsoplevelser og ha’ en sjov dag sammen med dine venner og familie. Kom til Mamartut Festival ! VI SES !

Plakat Mamartut

INFO:
Afholdelsen af Mamartut Festival er en del af markeringen af folkesundhedsprogrammet Inuuneritta II’s indsatsår for kost, som har fået overskriften ”Børn og kost”. Det er målet at skabe et koncept for festivalen, så den kan blive en tilbagevendende begivenhed, som kan gennemføres andre steder i landet.

Skriv et svar