Events

AWG Seafood Tapas

Under AWG-ugen her i Nuuk havde jeg den fornøjelse, at få besøg af journalister fra nær og fjern. Det var en hyggelig formiddag med demonstration og snak omkring grønlandske madvaner og tilgængelighed af råvarer. Her er lidt billeder derfra..

FotorCreated

WORKSHOP – Sukkerfri Kaffemik

I februar 2016 afholdte jeg workshop for 11 seje mennesker, som har deltaget i TV-programmet “Peqqillaraanni” på KNR. Her har de gennemgået et bootcampforløb, og lagt deres vaner helt om. De dyrker nu regelmæssig motion, samt har fokus på nærende og sund kost.
Under sådan et forløb oplever de fleste, at det går udover det sociale liv. Med vores kaffemik-kultur bliver man jævnligt udfordret, og netop derfor vill jeg give deltagerne inspiration til at lave sukkerfri og sundere lækkerier til kaffemikbordet. Sammen fremstillede de det smukkeste kaffemik-bord, som ingen skulle tro var uden sukker ! Se programmerne lige her, og følg deltagernes imponerende udvikling: http://knr.gl/kl/tv-programme/peqqillaraanni
Her er et udpluk af de ting der blev lavet på workshoppen

workshop collage

 


Forebyggelsesdag i Nuuk Center

Lørdag d. 14. november 2015 – afholdte Forebyggelsesudvalget i Kommuneqarfik Sermersooq Forebyggelsesdag med fokus på fysisk aktivitet og sundhed.
Greenlandic Foodlover var inivteret  og delte smagsprøver ud, samt lancerede denne nye blog.

forebyggelsesdag
Så er vi klar til uddeling af lækre smagsprøver og postkortene med opskrifter !

fb2

Info om forebyggelsesdagen på Sermitsiaq d. 12. nov. 2015


Grøn Event i Brugseni, oktober 2015:

Torsdag d. 28. og fredag d. 30. oktober blev der uddelt smagsprøver fra opskriftshæftet “Grønne Opskrifter”/”Naatitanik qerisunik” i Brugseni. Se fotos fra dagene her..

Made in Greenland © 2015 Greenlandic Foodlover | Made with love by NUDGE MEDIA DESIGN.